8 Eylül 2012 Cumartesi

Özgün yazıyorum ama google sitemi neden indexlemiyor

 Konunun içeriğine başlamadan başlığımızda da belirttiğimiz gibi google teyze neden bizi endexlemiyor cevaplarını fazla saçmaladan sizlere vereceğim.

İçerik tabanı nasıl olan bir site oluşturmalıyım

Blogger'den veya wordpress'ten ya da bunlara uygun tabanlı bir site oluşturdunuz (html,php,asp)gibi.

Özgün içerik yazarken nelere dikkat etmeliyim

 Özgün anahtar kelimelerden veyaz uzun paragraflardan oluşan bir tam anlamıyla özgün ve başlığa uygun bir site açtınız ama google'den neden index alamıyorum diye soruyorsanız eğer hemen size bunun bir kaç çözümünün inceliklerini paylaşacağım. Sekiz yıldır bu işlerle uğraşırım herşeyin bir inceliği olduğunu öğendim. Tabi bu incelikler googlenin herzaman kendini güncel tutması geçerliliği yüzünden değişiklik göstermektedir. Bu nedenle ben de size güncel bir kaç püf noktası veriyorum.

  
Hızlı ve çabuk index için püf noktaları nelerdir

 Özgün bir site oluşturup içeriğinizi yazmaya başladınız. Mutlaka yazılarınızda, paragraflara, virgüllere herneyse işte noktalama işaretlerine çok dikkat ediniz. Fazla saçmalamadan yazın mutlaka birilerinin işine yarasın yazdıklarınız ve kısa cümleler kurmayın cümleler devrik olmasın. Hemen sonra sitenizi öncelikle zirve100.com sitesine sonra real.st sitesine ekleyin. Daha sonra auto-ping.com sitesinin inkini ekleyerek yazılarınızın bir çok ping sitesinde belirmesini sağlayın. Şimdi asıl dananın kuyruğunun koptuğu noktaya geldik. ping.sg sitesine hemen sitemizi ekliyoruz ve işlemlerimizi tamamlamış oluyoruz. Bu site siz farketmesenizde site ciddi fayda sağlayacak. Günlük yazılarınızı girdikten sonra mutlaka linkine tıklayın.

İş bitince ne yapmam lazım

 Sitenizdeki değişiklikleri ve gelişmeleri buraya yazarsak eğer belki diğer arkadaşlarında ufuklarının açılmasına sebebiyet vermiş oluruz.

0 yorum:

Yorum Gönder