8 Eylül 2012 Cumartesi

Adsense beni banladı hangi reklam şirketlerinden para kazanırım

Adsense bunu bu aralar çok sık yapar oldu tamam kabul ediyorum bizde sütten çıkmış akkaşık değiliz ama tek bir amacımız var güzel para kazanmak. Bir çok arkadaş dizi video bloğu açıyor hemen adsense reklamlarını ekliyor aradan birbuçuk ay geçmiyor ki bir mail gelmiş siteniz adsense politikalarını çiğnediği için engellendi. Harukulade hevesiniz kursağınızda kalıyor ne güzel bir ay yüzlerce kesintisiz dolar kazanmıştınız ama şimdi tekrar bir site oluşturmalısınız ve onun hit almasını sağlayıp para kazanmalısınız. Tabi buda uzun zaman alıyor derken yine aynı terakke.


 Kardeşim bunun çaresi yok google adsense'den para kazanmak istiyorsan eğer mutlaka politikalara uymalı ve onlarin işine gelen site içeriğine sahip olmalısın ottan pikten içeriklerle bir yere gelmene kesinlikle izin vermiyor.

 Uzun lafın kısası bizim öğrenmek istediğimiz soruya gelelim. Adsense programı dışında para kazanabileceğim başka reklam şirketi var mı hayır yok çok üzgünüm ama ne yazıkki yok eğer daha önce adsense ile çalıştıysanız mutlaka ve mutlaka başka reklam şirketiyle çalışamazsınız. Günlük hitiniz 1k ve günde 1tl kazanmak size yetiyorsa eğer adhood programını tercih edebilirsiniz.

0 yorum:

Yorum Gönder